welkom bij Carin Wennink
 

Vriendjes met het donker

Je plek in het universum

Een Ierse journalist stelde in zijn artikel over lichtvervuiling de filosofische vraag of we door het gebrek aan het zien van de sterren ook het gevoel van onze plek in het universum kwijt zijn geraakt. Die vraag was mijn inspiratiebron om de online natuurtraining Pas op de plaats te ontwikkelen. Niet alleen je verbinding met de sterren, maar ook de verbinding met het land waar je woont, helpt je om je plek in het universum te vinden en in te nemen.
 

Werkboek Vriendjes met het donker

Een van de onderdelen uit deze training is de oefening 'Vriendjes met het donker'. Het laat je op verschillende manieren kennismaken met het donker en helpt je de schoonheid van het donker te ontdekken. Ik heb van deze oefeningen een werkboek samengesteld, omdat ik het belangrijk vind dat de schoonheid van het donker  (her)ontdekt kan worden en om mensen bewust te maken (van de gevolgen) van lichtvervuiling.

Na ontvangst van je betaling ontvang je het werkboek 'Vriendjes met het donker' per e-mail.


Praktische gegevens

Locatie: digitaal ontvangen, dus na ontvangst van je betaling snel in jouw eigen huiskamer of studeerkamer of favoriete stoel of ...

Voorkennis: niet vereist

Jouw bijdrage: €9,00

Bestellen: Stuur je bestelling of vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


/ | \ 

"Vergeet niet dat de aarde geniet van het gevoel van je blote voeten
en dat de wind ernaar velangt te spelen met je haar."

- Khalil Gibran