Welkom bij Cawen

Van nature consult & begeleiding

1.
Natuur consult / Wandel consult

De natuur als leermeester

Met het juiste perspectief vind je ware cadeaus in de natuur. Neem je vraagstuk eens mee het bos in, de duinen of het park. De spiegel die de natuur je biedt, kan je verder helpen op je pad.

Maak een afspraak en dan gaan we samen op pad. Terwijl we lopen, vertel je over je vraagstuk. Je laat je voor inzichten en antwoorden inspireren wat je ziet in de omgeving om je heen. Ik help je bij het kijken en zien, zodat je je inzichten kunt opmerken en verinnerlijken.
 

Wat je kunt ervaren

Ik schreef twee artikelen in mijn blos over hoe de natuur bijzondere inzichten kan brengen. De struikeling die me hielp om rechtop te staan en de kijklessen van een blinde hond. Dat geeft je een idee wat er kan ontstaan tijdens een wandelconsult.
 

Praktische informatie

  • Een wandelconsult duurt ongeveer anderhalf uur en kost €94,50.
  • Locatie: het Leuke Bosje, vanaf de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 15, 5453 SE in Langenboom (N-Br).
  • Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.


2.
Steencirkel consult

Wijsheid van de stenen

De Negen is naam van de steencirkel die bij de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn, hoort. De steencirkel is bewust zo genoemd, want wie of wat de negen stenen voor jou zijn, kan je tijdens een consult zelf onderzoeken.

Stel je vraag eens aan de wijsheid van de stenen. Leg je situatie voor in hun kring en laat je verrassen door wat jullie uitwisseling je brengt. Ik help je graag met reflecteren, duiden, integreren.
 

Over de steencirkel

Ik schreef een artikel over de steencirkel, met o.a. informatie over de uitlijning van de stenen. Verder vind je mijn blog spinsels het verhaal van mijn spinsels met een steen op een stenendag.
 

Praktische informatie

  • Een steencirkel consult duurt ongeveer een uur en kost €63.
  • Locatie: de Negen, de steencirkel van de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 15, 5453 SE in Langenboom (N-Br).
  • Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.


3.
Ontmoeting over rouw

Jouw weg van rouw

Na het overlijden van mijn voormalig partner en een paar jaar daarna het overlijden van mijn vader ontdekte ik dat mijn weg van rouw een misschien ongebruikelijke route volgt. Ik ervaar dat mijn gevoel van liefde en dankbaarheid groter is dan een gevoel van rouw of verslagenheid. Natuurlijk mis ik hen op allerlei dagelijkse manieren, maar ik rouw zonder rouw. Ik leef mijn leven met levenskracht en zielerust.

Misschien is mijn weg van rouw raar en ongebruikelijk, misschien doorbreek ik een taboe door mijn manier van 'rouw zonder rouw' uit te spreken. Hoe werkt rouw bij jou? Vind je het fijn om er eens over te praten? Je bent van harte welkom.
 

Ervaringen van deze rouwvrouw

In de zomer van 2022 schreef ik twee artikelen over mijn rouw: Mijn weg van rouw en Mijn vader missen. Bij Linda Wormhoudt volgde ik in de winter van '18/'19 de opleiding tot rouwvrouw. Ik praat er graag met je over door.
 

Praktische informatie

  • Een ontmoeting over rouw kost €63 per uur.
  • Locatie: mijn praktijk bevindt zich in de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 15, 5453 SE in Langenboom (N-Br). De combinatie praten en wandelen behoort ook tot de mogelijkheden.


/ | \

"Er is maar een idee, een seconde, een vriend, een droom, een stap in blind vertrouwen
nodig, om alles voor altijd te veranderen."

- The Universe a.k.a. Mike Dooley