Welkom bij Cawen

Natuur consulten

1.
Natuur consult / Wandel consult

De natuur als leermeester

Met het juiste perspectief vind je ware cadeaus in de natuur. Neem je vraagstuk eens mee het bos in, de duinen of het park. De spiegel die de natuur je biedt, kan je verder helpen op je pad.

Maak een afspraak en dan gaan we samen op pad. Terwijl we lopen, vertel je over je vraagstuk. Je laat je voor inzichten en antwoorden inspireren wat je ziet in de omgeving om je heen. Ik help je bij het kijken en zien, zodat je je inzichten kunt opmerken en verinnerlijken.
 

Wat je kunt ervaren

Ik schreef twee artikelen in mijn blos over hoe de natuur bijzondere inzichten kan brengen. De struikeling die me hielp om rechtop te staan en de kijklessen van een blinde hond. Dat geeft je een idee wat er zou kunnen ontstaan tijdens een wandelconsult.
 

Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.


2.
Steencirkel consult

Wijsheid van de stenen

De Negen is naam van de steencirkel die bij de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn, hoort. De steencirkel is bewust zo genoemd, want wie of wat de negen stenen voor jou zijn, kan je tijdens een consult zelf onderzoeken.

Stel je vraag eens aan de wijsheid van de stenen. Leg je situatie voor in hun kring en laat je verrassen door wat jullie uitwisseling je brengt. Ik help je graag met reflecteren, duiden, integreren.
 

Over de steencirkel

Ik schreef een artikel over de steencirkel, met o.a. informatie over de uitlijning van de stenen. Verder vind je mijn blog spinsels het verhaal van mijn spinsels met een steen op een stenendag. Als je nog meer wilt weten, kun je in spinsels zoeken bij kernwoorden megaliet, negen en steencirkel. Het leukste is natuurlijk je eigen ervaring op te doen tijdens je bezoek aan de Negen. Graag begeleid ik je daarbij tijdens een steencirkel consult.
 

Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.


/ | \

"Het voelt oké om in de juiste richting te verdwalen."

- (br)onbekend