Welkom bij Labyrinspiratie

Melchizedek Labyrinth Healing

"Become aware that you are the Cup of Light"
- Tony Christie

Melchizedek Labyrinth Healing is een energetische heling die gebaseerd is op het Melchizedek Labyrint. Deze healing brengt balans en bekrachtiging voor lichaam en geest. De Melchizedek Labyrinth Healing is ingegeven bij en ontwikkeld door Tony Christie, de spirituele leraar en heler uit Ierland.

/ | \

Hoe ziet een sessie eruit?

De healing bestaat uit twee delen. In het eerste deel reis je met je vinger door het Melchizedek Labyrinth. Gedurende bepaalde pauzemomenten worden energiecentra en energielichamen in balans gebracht. Dit helpt je goed te centreren en de aarden.

In het tweede gedeelte ontvang je Melchizedek Healing Energy, een healing voor fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze energetische heling helpt je frequentie en je energieniveau te verhogen. Een hogere frequentie en hoger energieniveau ondersteunt aanwezige helingsprocessen.

De heling vindt zonder fysiek contact plaats.

/ | \

Wat kan je een sessie je brengen?

Een Melchizedek Labyrint Healing geeft een kalm en ontspannen gevoel, verlaagt stressniveaus en verhoogt energieniveaus, brengt evenwicht in chakra's en energieveld, verbetert de kwaliteit van leven en kan een verschuiving in bewustzijn teweegbrengen.

/ | \

Over Melchizedek

Melchizedek wordt vernoemd in de bijbel (Gen.14) waar hij voorgesteld wordt als Koning van Salem en Priester van de Allerhoogste God. Als zowel koning als priester heeft Melchizedek het aardse en het hemelse, het fysieke en het spirituele, het mannelijke en het vrouwelijke, in zichzelf verenigd. In esotherische kringen wordt Melchizedek gezien als een Ascended Master, die vanuit de lichtwereld de mensheid helpt om tot een hoger spiritueel begrip en bewustzijn te komen.

Melchizedek wordt afgebeeld met brood en wijn. Ook zie je hem met een graalbeker in zijn hand, houder van de goddelijke essentie. Soms wordt er iets in deze beker afgebeeld, wat gezien kan worden als de steen der wijsheid.

Het Melchizedek Labyrint is een andere naam voor het klassiek labyrint met zeven paden.

/ | \

Praktische informatie

  • Een Melchizedek Labyrinth Healing sessie duurt een uur en kost €77,-.
  • Locatie: de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 15, 5453 SE in Langenboom (N-Br). De healing kan zowel in persoon als op afstand gegeven worden.
  • Ik ben in 2022 door Tony Christie opgeleid als Certified Melchizedek Labyrinth Healing practitioner. Zie Tony's website voor meer informatie over Tony en zijn werk als spirituele leraar en healer.
  • Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.

Artwork credits:
'Melchizedek' by Peter Fich Christiansen


/ | \

"Een overvloed van zijn voedt de ziel."

- Paardenkastanje
Tree Angel Oracle, Fred Hageneder