Welkom bij Labyrinspiratie

Labyrint consulten

1.
Labyrint consult

Thuis bij jezelf

Als de buitenwereld rumoerig is, als je veel te doen hebt, als je stoeit met een vraagstuk, als je op zoek bent naar een oplossing, als je iets ouds achter je wilt laten, als je een nieuwe stap wilt zetten, als je nadenkt over zingeving, als je op zoek bent naar de spirituele kant van het leven, als..., als..., als...

Het leven vraagt soms zo veel. Dan verlang je naar rust. Rust in je hoofd, rust in je lijf, rust in je leven. Het labyrint kan je daarbij helpen. Een wandeling door het labyrint helpt je tot rust komen, laat je gedachten verstillen, geeft je een adempauze. Het pad van het labyrint leidt je naar jezelf, het maakt ruimte voor jou. Voor jouw wijsheid en vindingrijkheid.

Het labyrint biedt een veilige bedding voor het verkrijgen van nieuwe inzichten in lastige situaties. Het gaat eenvoudig. We ontmoeten elkaar en jij vertelt over wat je wilt onderzoeken. Jij wandelt in het labyrint, jij onderzoekt en ontdekt. Ik hoed, ik observeer. Gedurende en na je wandeling delen we inzichten. Zo komen nieuwe inzichten aan het licht. Je kunt verder op je pad in het leven: losgelaten wat voorbij is, creëren wat nieuw is; met hernieuwde moed, kracht, vreugde of troost.

Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.


2.
Hartsteen consult

"De reis door een labyrint is een regeneratie van je ziel"
- Geoffrey Russel

De hartsteen is een ogenschijnlijk klein punt in het labyrint waar je groots werk kunt doen. Hier word je omringd door de paden van het labyrint. In die veilige omarming maak je op de hartsteen verbinding met je ziel of hogere zelf.

Zodra je wandeling je naar deze hartplek gebracht heeft, kijken we samen wat op dat moment gevraagd wordt. Reinigen, zuiveren, transformatie, verbinden, versterken, etc. Hiervoor gebruiken we verschillende technieken vanuit o.a. intentie, manifestatiekracht en goddelijke begeleiding.

Terug in verbinding met je goddelijke natuur van pure liefde.

Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.


/ | \

"Ik voed de vreugde en de vreugde voedt mij."

 - Beetje van Deepak Chopra, beetje van Carin