Welkom bij Labyrinspiratie

Je eigen pad, je eigen koers

Naar je eigen wijsheid

Een mens heeft tienduizenden gedachten op een dag. Vaak zijn dat gedachten die zichzelf herhalen, die in een kringetje blijven draaien, gedachten die niet dienend of zelfs ondermijnend zijn. Dat alles maakt het lastig om je eigen wijsheid goed te kunnen horen. Een wandeling in het labyrint helpt je om die gedachten te laten verstillen, zodat je je intuïtie en eigen wijsheid beter kunt verstaan.
 

Je eigen koers bepalen

Vanuit je eigen wijsheid en je innerlijke weten, zet je de koers uit. Iets ouds achter je laten, iets nieuws instappen. Het labyrint draagt je en biedt je een veilige bedding. Het geeft je inzicht bij de bochten en hobbels op je pad en wijst in de richting van je bestemming. Terwijl je je pad in het labyrint loopt, hoed ik je proces. Ik luister en reflecteer, observeer en verbind. Ik help je de inzichten om te zetten in praktische stappen.
 

Hoe?

Jij + ik. Uitwisselen, delen, reflecteren. Leven, relaties, werk. Natuur, kosmos, bron.

Kies voor een consult in het labyrint, verrijkt door vragen, inzichten en nieuwe paden. Een nieuwe stap zetten of weer verbinden met waarom je doet wat je doet.

Ook online kun je met het labyrint aan de slag, met een workshop om het labyrint te leren kennen of een training om het labyrint te gaan gebruiken in je eigen vakgebied.
 

Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.
 

Shop

In de shop vind je labyrintproducten, zoals bijvoorbeeld houten labyrintborden, het mooie boek Wegwijs in het labyrint of de inspiratiekaarten Labyrinth Wisdom Cards. Fijn voor jezelf, fijn om cadeau te geven.
 


/ | \

- BOEK & BORDJE -
W I N T E R A A N B I E D I N G

setprijs voor 1 klein Ø20cm + 1 Wegwijs in het labyrint
setprijs: €58,- (i.p.v. €63,50)

geldig t/m 21 december 2021

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


/ | \

/ | \

Cawen & Labyrinspiratie

welkom@cawen.nl

bel 0611587204