welkom bij Carin Wennink
 

Labyrinspiratie Drieluik

Gaan, Ontvangen, Delen

Een klein werkboekje met grootse inhoud. Maak een pas op de plaats terwijl je in beweging blijft in het labyrint. Onderzoek gaan, ontvangen en delen. Ga creatief aan de slag om je inzichten uit het labyrint vorm te geven. Ontdek hoe je kunt delen met het labyrint als verbindingsmiddel. 

Ik heb dit digitale werkboek samengesteld in een tijd dat we gevraagd worden afstand van elkaar te houden en fysieke aanraking te vermijden. Het wil je ondersteunen om je verbonden te blijven voelen. Verbonden met je zelf, met je medemens, met de wereld en de kosmos om je heen. De oproep is natuurlijk ook van toepassing voor alle andere tijden. 

Het boekje is in drie delen opgebouwd, zodat je bijvoorbeeld drie dagen achter elkaar een onderdeel kunt onderzoeken. In het werkboek zijn vier vingerlabyrinten opgenomen die je kunt gebruiken bij je labyrintwandelingen.


Praktische gegevens

Locatie: digitaal ontvangen, dus na ontvangst van je betaling snel in jouw eigen huiskamer of studeerkamer of favoriete stoel of ...

Voorkennis: niet vereist

Jouw bijdrage: €4,50

Bestellen: stuur je bestelling of vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


/ | \ 

"Al wandelend over het spirituele pad, wordt het breder, niet smaller,
tot je op een dag op het punt komt waar er geen pad meer is."

- Ram Tzu