Welkom bij Labyrinspiratie

Over het labyrint

Een pad naar binnen

Een labyrint is een meanderend pad, vaak binnen een cirkelvorm, dat jou zonder afslagen naar het centrum leidt. Deze universele, oeroude vorm biedt je een veilige bedding om de weg naar je innerlijke wijsheid te bewandelen. Vaak wordt het labyrint gezien als symbool van de levensweg. In het labyrint kun je keer op keer thuiskomen bij jezelf.

Een labyrint is iets anders dan een doolhof. Dat woord zegt het al: in een doolhof ben je aan het dolen, dwalen, puzzelen, tot je de weg naar binnen vindt. Het pad van het labyrint daarentegen voert je altijd naar het centrum. Er wordt wel samengevat: in een doolhof zoek je de weg, het labyrint wijst je de weg.

Een wandeling in het labyrint helpt je de situatie waar je je in bevindt, tegen een nieuw licht te houden. Je gedachten verstillen en je innerlijke wijsheid kan gehoord worden. Zo ontdek je nieuwe invalshoeken om de volgende stappen op je pad te zetten.
 

Jouw Labyrinspiratie

Heb je een vraagstuk en wil je daar eens op een andere manier naar kijken en werkelijk stappen zetten? Je kunt bij mij terecht een persoonlijk consult in het labyrint. Om het labyrint te leren kennen, kun je kiezen voor de online training of een fijne buitenworkshop met het labyrint. Voor uitgebreide achtergronden en inspiratie kan ik je van harte het prachtige boek Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen aanraden.


/ | \

"Een reis van 1000 mijl begint met de eerste stap."

 - Lao Tse