welkom bij Carin Wennink
 

Aangenaam!

- spirit - mens - vrouw - moeder - dochter - zus - tante - geliefde - vriendin - avonturier van het leven - bomenknuffelster - drempelhoedster - natuurtolk - labyrintliefster - student & leraar - bezig bijtje - ... what's in a name?
 

Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als 'jij inspireert mensen'. Ik inspireer het liefst zo dat jij jezelf kunt zien en laten zien voor wie je ten puurste bent.

Zelf omschrijf ik mijn werk als drempelhoeden. In gesprekken vind ik het belangrijk om samen te ontdekken en uit te wisselen. In de synergie die dan ontstaat, kun je de mooiste dingen creëeren. Mijn uitgangspunt is dat je het antwoord al in je draagt, dus ik zal luisteren en doorvragen zodat jouw antwoord naar voren kan komen.

Het labyrint heeft me geleerd mijn levenspad met vertrouwen te bewandelen. Het biedt een veilige bedding voor inspiratie, meditatie, versterken van intuïtie, verkrijgen van nieuwe inzichten in lastige situaties. Het lopen door deze bijzondere geometrische vorm brengt mij balans, op alle gebied.

De natuur en de kosmos zijn grote leermeesters en inspiratiebronnen in mijn leven en mijn werk. Ze geven mij een gronding waarin ik mezelf een waardevol onderdeel voel van dat grote geheel. Ik bedacht de term natuurtolk om mijn werk van het vertalen van wat ik in de natuur zie en ervaar, samen te vatten.

Mythen, sprookjes en natuurlegenden helpen mij creatief en nieuwsgierig het leven aan te kijken. Ik schrijf er ook graag over of vind woorden in die stijl om je te inspireren. Je vindt je portie digitale natuurlijke inspiratie bij Awen.

Menselijke lapjesboom
"Doe je dat eigenlijk ook niet in je werk? Jij bent drempelhoedster en coach, en je helpt mensen om een stap te zetten in hun leven. Is dat niet een beetje wat die boom ook doet? Maar dan kan je bij jou terecht en ook woordelijk met iemand praten. Uiteindelijk moet je het zelf doen, moeten de mensen die bij jou komen, moeten het echt zelf gaan doen. Maar misschien zit ik hier toch te praten met een menselijke lapjesboom." - Deze ludieke eretitel gaf programmamaker Pascal van Hulst mij tijdens een interview rondom de lapjesboom van Overasselt voor de podcast reeks Verborgen Verhalen van de ANWB

Ik heb een open blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor en een sprankel. Met mijn handen en voeten op de aarde, en open voor de spirituele kant van het leven. Je vindt bij mij een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, waar alle ruimte is om te zijn wie je bent. Tijdens mijn werk put ik uit verschillende opleidingen (zoals Kleuren-Wijs, Levenspriesteres en Rouwvrouw) en vele studies en interessegebieden (zoals energiewerk, labyrintwerk en motivatiewerk).

Woorden die ik in 2021 met me meeneem, zijn verlichting, verbinding en bevrijding. Ik deel ze graag met jou.

Hartelijke groet,


/ | \

Cawen inspireert elke maand:
een portie inspiratie uit het dagelijks leven
nieuwe artikelen
komende activiteiten

Meld je aan!

"Soms zit je in een donkere plek
en denk je dat je begraven bent,
maar in werkelijkheid ben je geplant."

- (br)onbekend

/ | \

Cawen & Labyrinspiratie

welkom@cawen.nl

bel 0611587204