welkom bij Carin Wennink

Iedereen verlicht in het labyrint

In het ntr programma 'Iedereen verlicht' reist presentator Narsingh Balwantsingh in zijn tuktuk door Nederland op zoek naar 'persoonlijke verhalen van mensen die zich spiritueel bezighouden met het verbeteren van zichzelf en de wereld.' Ze kwamen ook bij mij in het labyrint terecht. De zending werd uitgezonden op zondag 6 maart 2022, om 16:28u, op NPO2.


Iedereen verlicht in het labyrint

Iedereen verlicht kwam bij mij terecht door mijn werk in en met het labyrint. Het was fijn om niet alleen te vertellen over de praktische en alledaagse mogelijkheden met het labyrint, maar ook te kunnen delen over de spirituele en verbindende kant van het labyrint.

Je kunt de uitzending bekijken op de website van Iedereen verlicht.

Het is een mooie aflevering geworden, die je hopelijk een kijkje geeft in het werken met het labyrint en hoe het je kan helpen in je dagelijks leven.
 

Televisie-avontuur

Ik vond het heel leuk om dit televisie-avontuur mee te maken. Gaaf om te zien hoe het maken van zo'n tv-programma in z'n werk gaat en hoe twee dagen filmen hun plek vinden in een mooie acht minuten-durende uitzending. Hartelijke dank aan het fijne team van Iedereen verlicht (Narsingh, Tatjana, Alle, Nicole en Bram) die gezamenlijk het labyrint oprecht beluisterd, belicht en verlicht hebben. En Grote Dank aan de weergoden en -godinnen, die ons tussen de februaristormen door op een prachtige zonnige dag op de Waalkade getrakteerd hebben.

 

CW/febmrt2022


/ | \

op Wereld Labyrint Dag!
zaterdag 4 mei

/ | \

steencirkel dag
zaterdagmiddag 25 mei

/ | \

bomen dag
zaterdag 22 juni

/ | \

Boek & Bordje actie
geldig t/m 19 mei

/ | \