Wat kan ik je bieden?

Je bent van harte welkom voor individuele begeleiding, workshops, velddagen en in ons centrum voor persoonlijke groei en welzijn
 

Ik help jou (weer) in verbinding te raken met jouw eigen bron, jouw eigen natuur, zodat je je eigen pad kunt bewandelen, in je eigen ritme en in je eigen ruimte.

 • Je kunt bij mij terecht voor individuele begeleiding. Open gesprekken, in een fijne praktijkruimte, in de natuur of in het labyrint. Meer informatie over mijn werkwijze en jouw inspiratie vind je bij coaching & individuele begeleiding.
   
 • Het labyrint is voor mij een leermeester geworden voor overgave en vertrouwen op mijn levensweg. Ik laat je het labyrint graag verkennen met labyrint workshops (ook online) en eventueel tijdens gesprekken van individuele begeleiding. Op mijn site Labyrinspiratie vind je informatie over het labyrint en de workshops, die zowel ‘live’ in het labyrint als online gegeven worden.
   
 • De natuur is een van mijn grote leermeesters. Alles is wat het is: een boom is een boom, een steen is een steen. Nog mooier dan dat: een bloem is een bloem en streeft er bovendien niet naar een dier te zijn.
  Ik heb twee online jaarwielen ontwikkeld die je langs acht Nederlandse godinnen of acht inheemse bomen voeren. Op hun eigen wijze vragen zij jou je te verbinden met jouw eigen natuur en deze eens van naderbij te onderzoeken. Twee bijzondere persoonlijke ontwikkelingsreizen die je van thuis uit kunt volgen. Je vindt deze online jaarwielen hier.

   
 • Een paar keer per jaar organiseer ik velddagen, naar plekken waar iets te ervaren is: een bron, een oude kerk, een pré/historische plek. Ga mee en (her-) ontdek je eigen verbinding met deze oude natuurkrachten. Ik presenteer hiervan binnenkort meer op deze website.
   
 • Samen met mijn lief Jack Peters zorg ik voor de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn in Langenboom (N-Br). Je kunt hier terecht voor lezingen, concerten, workshops en cursussen van allerlei aard. Neem een kijkje op onze Schaapshoeve website. We heten je graag van harte welkom daar.

hoofd & hart in balans!

Copyright © 2018 Cawen brengt hoofd & hart in balans. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.